Nuo 2012 metų gaminame ir parduodame aukščiausios kokybės bokso ir kovos menų įrangą, skirtą profesionalams ir entuziastams. Mūsų produktų asortimentas apima bokso pirštines, apsaugos priemones, kovos menų aprangą ir kitą sporto įrangą, atitinkančią griežtus kokybės standartus. Visi mūsų gaminiai yra testuojami sudėtingomis sąlygomis – nuo intensyvių perkrovų iki ekstremalių oro sąlygų.

Sėkmingai išbandę gaminius, mes perduodame juos sporto klubams, kur jie intensyviai naudojami mažiausiai 6 mėnesius. Mūsų tikslas – pasiūlyti patikimus produktus, skirtus tiek pradedantiesiems, tiek profesionaliems kovos menų sportininkams.

Bendradarbiaujame su tituluotais Lenkijos kovos menų sportininkais ir treneriais, kurie padeda mums kurti aukščiausios kokybės gaminius. Tarp mūsų partnerių – žinomi kovos menų ir bokso čempionai, kurie aktyviai prisideda prie produktų tobulinimo. Kiekvienas mūsų produktas sukurtas taip, kad atitiktų išrankiausių klientų poreikius, užtikrintų ilgaamžiškumą ir maksimalų sporto efektyvumą.

Siūlome konkurencingas kainas ir lanksčias bendradarbiavimo sąlygas. Pasirinkite mūsų patikimą bokso ir kovos menų įrangą, kuri yra patvirtinta sporto profesionalų ir plačiai naudojama visame pasaulyje.

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.