Čiurnos įtvaras ARP-7132

19.99 su PVM

Reikia pagalbos? Turite klausimų? Telefonas: +37061151201, el. paštas: info@coloreta.lt

Nemokamas pristatymas nuo 100Eur
14 dienų pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

DERĖKIS: Perki daugiau negu 1vnt - spausk mygtuką Derėtis

Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Aprašymas

Čiurnos apsauginis elastinis įtvaras

MODELIS – ARP-7132

komplektas 2vnt

Čiurnos įtvaras: Parama ir Komfortas Jūsų Sveikatai

Čiurnos įtvaras sąnariui yra modernus sprendimas, skirtas užtikrinti paramą ir komfortą jūsų sąnariui. Pagaminta iš elastingos, besiūlės medžiagos, ši juosta puikiai prisitaiko prie pėdos formos, suteikdama optimalų kompresijos lygį.

Unikalios Savybės

  • Elastinga Medžiaga: Juosta pagaminta iš aukštos kokybės elastingos medžiagos, kuri suteikia komfortą ir leidžia odai kvėpuoti. Ji nesukelia odos dirginimo net ilgai dėvint.
  • Besiūlė Konstrukcija: Dėl besiūlės konstrukcijos juosta puikiai priglunda prie pėdos, nesukelia trinties ir užtikrina maksimalų komfortą.
  • Tobulas Prisitaikymas: Specialiai sukurta prisitaikyti prie pėdos formos, juosta suteikia reikiamą kompresiją, kuri padeda stabilizuoti sąnarį ir mažina traumų riziką.

Nauda Sveikatai

  • Sąnario Stabilizavimas: Kompresinė juosta padeda stabilizuoti čiurnos sąnarį, ypač svarbi intensyvių treniruočių metu arba po traumos. Ji sumažina nepageidaujamus judesius, kurie gali sukelti papildomus pažeidimus.
  • Skausmo ir Patinimo Mažinimas: Naudojant juostą, galima sumažinti skausmą ir patinimą, kas ypač naudinga reabilitacijos laikotarpiu. Juosta prisideda prie greitesnio atsigavimo po traumos.
  • Pagerintas Kraujotakos Procesas: Kompresinė funkcija padeda gerinti kraujotaką aplink sąnarį, užtikrindama geresnį maistinių medžiagų tiekimą į audinius. Tai pagreitina gijimo procesą ir padeda greičiau atsigauti.

Kasdienė Nauda

  • Universalus Naudojimas: Juosta yra tinkama ne tik sportininkams, bet ir visiems, kurie ieško patikimos paramos kasdieninėje veikloje. Ji gali būti naudojama tiek sportuojant, tiek dirbant ar ilsintis.
  • Diskretiškas Dizainas: Plonas dizainas leidžia patogiai dėvėti juostą po drabužiais, todėl ji yra nepastebima ir netrukdo kasdienei veiklai.

Išvada

Kompresinė juosta čiurnos sąnariui yra nepakeičiamas įrankis, padedantis palaikyti sąnario sveikatą ir greitą atsigavimą po traumų. Ji užtikrina paramą, komfortą ir padeda pagerinti bendrą gyvenimo kokybę. Įsigykite šią juostą ir mėgaukitės kasdienės veiklos laisve be skausmo!

Ściągacz na staw skokowy
Ściągacz na kostkę Bushido
Ściągacz stawu skokowego
Elastyczna opaska na kostkę
Elastyczna opaska Bushido
Opaska elastyczna na staw skokowy

Papildoma informacija

Svoris N/A
Išmatavimai N/A
Prekės dydis

L, M, XL

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.