Kūno ir kojų apsauga BSP

115.99 su PVM

Turime

Nemokamas pristatymas nuo 100Eur
14 dienų pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

DERĖKIS: Perki daugiau negu 1vnt - spausk mygtuką Derėtis

Reikia pagalbos? Turite klausimų? Telefonas: +37061151201, el. paštas: info@coloreta.lt

KŪNO IR KOJŲ APSAUGA

MODELIS – BSP

Apsauga kūnui ir šlaunims BSP kovos menų treniruotėms

BSP Kūno Apsauga: Efektyvi Apsauga Boksui, Kickboksui ir MMA

BSP kūno apsauga yra specialiai sukurta siekiant užtikrinti efektyvią ir patikimą apsaugą treniruojantis kovos sporto šakose, tokiose kaip boksas, kikboksas ir MMA. Ši apsauga atitinka europinius saugumo standartus, pasižymi puikia smūgių absorbcija ir atsparumu suspaudimui bei deformacijai.

Pagrindinės Savybės

  • Puiki Smūgių Absorbcija: Visose smūgių zonose naudojamos specialios didesnio tankio putų intarpai, kurie efektyviai sugeria smūgio jėgą, apsaugodami kūną nuo sužalojimų.
  • Universalus Naudojimas: Šis apsaugos įrenginys puikiai tinka tiek bokso, tiek kikbokso, tiek MMA treniruotėms, nes leidžia saugiai praktikuoti tiek smūgių technikas, tiek spyrius.
  • Patogumas ir Lengvumas: Nepaisant tvirto dizaino, BSP apsauga yra itin lengva, todėl nesukelia diskomforto net ir ilgesnių treniruočių metu.
  • Elastingos Užsegimo Sistemos: Elastingos užsegimo sistemos leidžia apsaugai puikiai prisitaikyti prie kūno formos, užtikrinant komfortą ir judesių laisvę treniruočių metu.

Nauda Sveikatai ir Saugumui

  • Sužalojimų Prevencija: Naudojant BSP kūno apsaugą, sumažinama traumų rizika, užtikrinant, kad kūnas išliks saugus ir sveikas intensyvių treniruočių metu.
  • Efektyvus Smūgių Absorbavimas: Didelio tankio putos užtikrina, kad smūgių jėga būtų paskirstyta tolygiai, apsaugant svarbiausias kūno vietas nuo tiesioginio smūgio.
  • Didelis Judesių Laisvumas: Lengva ir pritaikoma konstrukcija leidžia atlikti visus judesius be apribojimų, taip užtikrinant maksimalų efektyvumą treniruočių metu.

Kaip Naudoti BSP Kūno Apsaugą

  1. Teisingas Uždėjimas: Užsidėkite apsaugą, įsitikindami, kad ji tvirtai priglunda prie kūno, o elastingi diržai yra patogiai suveržti.
  2. Reguliavimas: Naudodamiesi reguliuojamomis užsegimo sistemomis, pritaikykite apsaugą pagal savo kūno formą, kad būtų užtikrintas optimalus saugumas ir komfortas.
  3. Priežiūra: Po kiekvienos treniruotės nuvalykite apsaugą drėgna šluoste, kad išlaikytumėte jos švarą ir ilgaamžiškumą.

Išvada

BSP kūno apsauga yra puikus pasirinkimas visiems kovos sporto entuziastams, kurie siekia užtikrinti savo saugumą ir komfortą treniruočių metu. Ši apsauga ne tik apsaugo kūną nuo traumų, bet ir leidžia laisvai judėti, todėl galite sutelkti dėmesį į treniruočių kokybę ir tobulinimą. Pasitikėkite aukštos kokybės apsauga, kuri padės jums pasiekti geriausių rezultatų sporte!

znak ce

ochraniacz MMA na brzuch i uda
ochraniacz na tułów i nogi

Rekomenduojamos prekės

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.