Gimnastikos kilimėlis YM03R15

20.99 su PVM

Turime

Nemokamas pristatymas nuo 100Eur
14 dienų pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

DERĖKIS: Perki daugiau negu 1vnt - spausk mygtuką Derėtis

Reikia pagalbos? Turite klausimų? Telefonas: +37061151201, el. paštas: info@coloreta.lt

GIMNASTIKOS KILIMĖLIS

MODELIS – YM03R15

STORIS – 1,5 CM

Gimnastikos Kilimėlis: Komfortas ir Patvarumas Kiekvienai Treniruotei

Gimnastikos kilimėlis yra puikus pasirinkimas visiems sporto entuziastams, ieškantiems aukštos kokybės ir ilgaamžiško kilimėlio, tinkamo įvairioms treniruotėms. Pagamintas iš 1,5 cm storio NBR medžiagos, šis kilimėlis užtikrina neprilygstamą komfortą ir apsaugą treniruočių metu, nepriklausomai nuo paviršiaus tipo.

Pagrindinės Savybės

  • Aukščiausios Kokybės Medžiaga: Pro NBR medžiaga yra pažangių putų ir sintetinio kaučiuko mišinys, kuris suteikia kilimėliui puikias amortizacines savybes ir ilgaamžiškumą. Dėl šios medžiagos kilimėlis nesideformuoja ir nepraranda savo savybių net po daugelio intensyvių treniruočių.
  • 1,5 cm Storis: 1 cm storio kilimėlis suteikia neprilygstamą komfortą, apsaugodamas sąnarius ir raumenis nuo smūgių ir spaudimo treniruočių metu. Tai ypač svarbu atliekant pratimus ant kietų paviršių, kur reikalingas papildomas palaikymas.
  • Universalus Naudojimas: Šis kilimėlis yra puikus pasirinkimas ne tik treniruotėms sporto salėje ar namuose, bet ir lauko veikloms. Galite jį naudoti jogos, pilateso, kūno rengybos pratimams ar tiesiog atsipalaidavimui paplūdimyje. Kilimėlis taip pat puikiai tinka vaikams žaisti, užtikrinant jų saugumą ir komfortą.
  • Lengva Priežiūra: Pro NBR medžiaga yra atspari drėgmei ir lengvai valoma. Po treniruotės tiesiog nuvalykite kilimėlį drėgna šluoste, kad išlaikytumėte švarą ir higieną.

Privalumai Sveikatai ir Patogumas

  • Amortizacija ir Apsauga: Storos ir minkštos medžiagos dėka, kilimėlis efektyviai sugeria smūgius, apsaugodamas sąnarius ir raumenis nuo perkrovos ir traumų.
  • Stabilumas ir Pusiausvyra: Pro NBR medžiaga suteikia puikų sukibimą su įvairiais paviršiais, užtikrindama stabilumą ir saugumą treniruočių metu.
  • Ilgaamžiškumas: Net ir dažnai naudojant, kilimėlis išlaiko savo formą ir savybes, todėl tai yra ilgalaikė investicija į jūsų treniruočių kokybę.

Naudojimo Patarimai

  1. Pradžia: Prieš naudodami kilimėlį, patikrinkite, ar jis yra visiškai ištiestas ir tinkamai padėtas ant paviršiaus.
  2. Priežiūra: Po kiekvienos treniruotės nuvalykite kilimėlį drėgna šluoste ir leiskite jam visiškai išdžiūti.
  3. Laikymas: Norėdami išvengti deformacijos, laikykite kilimėlį suvyniotą arba horizontaliai ant lygaus paviršiaus.

Išvada

Pro NBR treniruoklių kilimėlis yra idealus pasirinkimas visiems, kurie nori mėgautis komfortiškomis ir saugiomis treniruotėmis. Dėl aukščiausios kokybės medžiagų ir dizaino, šis kilimėlis padės jums pasiekti geriausius rezultatus, nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas. Investuokite į savo sveikatą ir gerovę su patikimu ir ilgaamžišku treniruoklių kilimėliu.

Rekomenduojamos prekės

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.