Bokso pirštinės RDX F-15

64.99 su PVM

Reikia pagalbos? Turite klausimų? Telefonas: +37061151201, el. paštas: info@coloreta.lt

Nemokamas pristatymas nuo 100Eur
14 dienų pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

DERĖKIS: Perki daugiau negu 1vnt - spausk mygtuką Derėtis

Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Aprašymas

BOKSO PIRŠTINĖS

MODELIS – F15

Kodėl verta rinktis RDX bokso pirštines?

Investuokite į aukščiausios kokybės RDX bokso pirštines, kurios ne tik užtikrins jūsų saugumą, bet ir komfortą treniruotės metu. Šios elegantiškos matinės juodos bokso pirštinės, pagamintos iš patvarios ConvEX Skin Combat Leather odos, yra sukurtos taip, kad tarnautų ilgai ir atlaikytų net intensyviausias treniruotes.

Patvarios ir ilgaamžės medžiagos

RDX bokso pirštinės yra gaminamos naudojant kelias smūgiams atsparias EVA paminkštinimo plokštes, kurios užtikrina maksimalią apsaugą jūsų rankoms. ConvEX Skin Combat Leather odos medžiaga pasižymi ilgaamžiškumu ir atsparumu, o rankų darbo meistriškumas garantuoja aukštą kokybę.

Quadro-Dome technologija ir EVA paminkštinimas

Unikali Quadro-Dome forma užtikrina vienodą jėgos pasiskirstymą per visą bokso pirštinių paviršių, taip sumažinant traumų riziką. Kartu su EVA paminkštinimu ir XFOAM technologija, šios pirštinės puikiai sugeria smūgius ir suteikia maksimalią apsaugą net intensyviausių kovų metu.

Ventiliacija ir komfortas

RDX bokso pirštinės pasižymi nailoniniu tinkliniu delnu, kuris užtikrina optimalią ventiliaciją ir leidžia rankoms išlikti sausoms. Vidinis antimikrobinis pamušalas efektyviai šalina prakaitą, išlaikydamas jūsų rankas švarias ir gaivias per visą treniruotę.

Idealus pasirinkimas jauniesiems kovotojams

10 oz dydžio bokso pirštinės idealiai tinka jauniems sportininkams iki 14 metų amžiaus. Quick EZ užtrauktuko ir kilpos dirželis patikimai prilaiko riešą, suteikdamas papildomą stabilumą ir komfortą, kas yra ypač svarbu augantiems sportininkams.

RDX bokso pirštinės – tai nepriekaištingas kokybės ir kainos santykis, kurį įvertins kiekvienas sportininkas. Nepraleiskite progos įsigyti šių išskirtinių pirštinių ir patirkite tikrą kovos malonumą!


Įsigykite RDX bokso pirštines dabar ir patirkite tikrą kovos malonumą! Apsilankykite mūsų parduotuvėje ir išsirinkite geriausias bokso pirštines pagal savo poreikius.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Išmatavimai N/A
Pirštinių dydis

12oz, 14oz

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.