Kostiumas vyrams su sauna efektų C1

83.99 su PVM

Reikia pagalbos? Turite klausimų? Telefonas: +37061151201, el. paštas: info@coloreta.lt

Nemokamas pristatymas nuo 100Eur
14 dienų pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

DERĖKIS: Perki daugiau negu 1vnt - spausk mygtuką Derėtis

Produkto kodas: N/A Kategorija:

Aprašymas

Kostiumas vyrams su sauna efektų

MODELIS- C1

RDX C Sauna Kostiumas: 5 kartus intensyvesnis prakaitavimas, tvarumas ir komfortas viename

Patirkite maksimalų prakaitavimą ir neprilygstamą komfortą su RDX C Sauna kostiumu – idealiu pasirinkimu tiek lauko, tiek vidaus treniruotėms. Pagamintas iš tvarių medžiagų, atitinkančių griežtus REACH ir OEKO-TEX 100 standartus, šis sauna kostiumas padidina prakaitavimą net 5 kartus dėl pažangios Heat Suit™ Tech technologijos ir unikalios auksinės/mėlynos vidinės dangos.

Pagrindiniai privalumai:

  • OEKO-TEX 100 sertifikatas ir REACH atitikimas: Šis sauna kostiumas užtikrina aukštą kokybę ir atitinka griežčiausius Europos saugos bei tvarumo standartus.
  • Instant Sweat™ medžiaga su Heat Suit™ technologija: Auksinė/mėlyna vidinė danga padidina prakaitavimą iki 5 kartų, idealiai tinka intensyvioms treniruotėms.
  • Formuojantis, tamprus ir patvarus dizainas: Šis sauna kostiumas suteikia nepriekaištingą prigludimą ir judėjimo laisvę, idealiai tinka įvairiems sporto režimams.
  • Šviesą atspindintys logotipai ir juostelės: Padidina matomumą ir saugumą treniruojantis prasto apšvietimo sąlygomis.
  • Lengvas, atsparus vėjui ir vandeniui: RDX C1 Sauna kostiumas yra tinkamas bet kokiomis oro sąlygomis ir pasižymi apsauga nuo lietaus su integruotu gaubtu.
  • Elastiniai rankogaliai ir kulkšnys: Maksimaliai sulaiko šilumą, užtikrina intensyvų prakaitavimą ir suteikia stilingumo.
  • Patogios kišenės: Striukėje ir kelnėse įmontuotos kišenės leidžia saugiai laikyti būtiniausius daiktus treniruočių metu.
  • Tamprus liemuo: Prisitaiko prie kūno pokyčių, užtikrindamas komfortą per visą sportinę kelionę.
  • Tinka treniruotėms viduje ir lauke: Sauna kostiumas yra puikus pasirinkimas bėgiojimui, HIIT treniruotėms, kardio ir kitiems treniruočių režimams.

Įsigykite RDX C Sauna kostiumą ir patirkite treniruočių kokybę su maksimalia prakaito galia ir tvarumo komfortu.

Papildoma informacija

Svoris 1000 g
Išmatavimai 35 × 25 × 10 cm
Prekės dydis

L, M, XL, XXL, XXXL

Prekės spalva

, ,

100.00 iki nemokamo pristatymo
Prisijunkite prie laukimo sąrašo. Informuosime jus, kai produktas atsiras sandėlyje. Prašome palikti savo galiojantį el. pašto adresą žemiau.